Про неспокiй
Бо він пов‘язаний зі мною,
В свою торбину покладу
І споряджу його до бою.
Я пронесу його як знак
Розбудженого покоління,
Супроти вражих посіпак,
Назустріч новим потрясінням.
Нехай як прапор майорить,
Не дасть на хвильку зупиниться,
Нехай палає і горить,
Мов шаблі вогняної криця,
Бо зміни будуть на земля,
Бо він до цього закликає,
Настане воля, буде хліб
І небо чисте і безкрає.
07.1989 р.
Свидетельство о публикации №113010905572