Лiто

З-за обрію вже липень визира,
А я ще літом не надихався, їй богу!
Навколо стіни літа, як гора,
Перед очима лиш одна моя дорога.

Дорога на роботу і назад,
Яку торую, забуваючи про втому,
У оправдання мені нічого сказать:
Не бачив літечка,
    бо ж так спішив додому.

Так і життя – ти жив, а може й ні,
Любив, робив, спішив і всяке інше,
А дні женуться, пробігають дні,
Немов з гори летить з камінчиком
                камінчик.
                06.1989 р.


Рецензии