По дiлам iх
Як в світі жить - заповідав,
Хто це виконує й шанує,
Бог благовидістю віншує.
Старість лиш того лякає,
Хто нутро погане має,
Як він світу й людям шкодить -
На обличчя зло виходить.
Ви погляньте навкруги -
В гримасах людям вороги,
Сатана їх сповідав
І собі подобу дав.
Очі - скло, сам козлоногий,
Без рогів - багаторогий,
У поставі темне, хиже,
Холодом і жахом ріже
І вночі і серед лня -
Маячня і чортівня.
17.12. 2012р., Київ
Свидетельство о публикации №113010904177