Туман яром

Прийшов  туман  до  річеньки,
Косми  опускає.
Козак  любить  дівчиноньку,
Ніжно  обіймає.

Обіймалися,  кохалися -
Ще  люди  не  знали,
Як  узнали,  насміялися,
Й  навіки  прокляли.

Чуже  щастя,  гарна  доля,
Як  більмо  на  оці,
Кістка  в  горлі,  вітер  в  полі,
Пожива  сороці.

Туман  яром  на  долину,
В  буйні  верболози. 
Горе  прийшло  до  дівчини,
Страждання  і  сльози.
 15.12. 2012р., Київ


Рецензии