люблю тебе, сонце

спали ці безглузді вірші
і дай затягнутись в останнє
це мабуть є крики душі
а може і поклик бездарний.
відправ мене в лютий мороз
не дай мені тут помирати
скажи як ти любиш морозиво
і сніг, такий білий лапатий.
твій подих доводить до сказу
і очі ті сірі невинні.
люблю тебе, сонце люблю
за ці нескінченні години.


Рецензии