9Х9 -3-
Любити себе. Як оте дитинча на першому фото. Скільки тобі там? Півроку? Любити. Як луки в тумані. Як левади. Як верби, які малював аквареллю, захоплений долею Леонардо да Вінчі. Як Рось надвечірню, в якій плавають видри, соми та русалки. Любити себе. Як небо, яке зорив, лежачи горілиць годинами на запашному сіні. Розчинитися у коханні, у любощах в найкращому їх розумінні, позбувшись гріховності, як вірусу, який підхопив ненароком, опинившись тут, на Землі…
Свидетельство о публикации №113010809758