Ось так бо завжди...
Але зробить нічого я не в силі.
Ти обійди десятки сіл і міст-
Таких є мало... що б не говорили.
За що мене Бог зростом наказав?
А може це за щось є нагорода?
Та хто б що не подумав,не сказав,
Яка я є- така то моя врода.
Не в силі щось із зростом я зробить,
Хоч зріст буває часто на заваді.
Тому з цим зростом мушу дальше жить...
МОєму зросту мої рідні раді.
Тому сприймайте мене з зростом отаким,
Радійте щораз зустрічі зі мною.
Здоров'я ваше буде хай міцним,
А я й надалі зоставатимусь собою...
07.01.2013
Свидетельство о публикации №113010800899