Життя
Минуле, сьогодення, майбуття,
Долі веління, злети й падіння -
Короткий вік усього життя.
Жити, робити, кохати, любити,
У радості, щасті чи в горі,
Шукати, знаходить, ламати, творити
В житейськім бурхливому морі.
Мети досягти і долю знайти,
Зустріти, побачить, почути,
Від ревнощів, заздрості вберегтись
І істину осягнути, збагнути.
3.12.2012р., Київ
Свидетельство о публикации №113010803657