Поштовх до правди

Багато  свят  в  моїй  країні
Сани  й  стани  встановили,
Самі  Незалежну  Батьківщину
Першого  Грудня  народили!*

Увесь  народ,  не  можновладці:
Поштовх  до  правди,  подих  волі
Змели  режим  христопродавців,
Самостійну  обрали  долю.

Зніми  з  очей  рожеві  окуляри,
Голову  попелом  не  посипай,
Карай  сам,  а  не  вимагай  кари,
Й  до  Бога  всує  не  волай.
   
Коли  сам  обрав  собі  дорогу -
За  вибір  свій  відповідай,
За  право  й  правду,  шукай  змогу
Cвій  впорядковувати  край.

Це  твоє  свято,  мій  народе,
Найвище  і  найсвятіше:
Сам  обрав  ти  шлях  свободи
І  доказав  кому  видніше!
1.12.2012р., Київ
________________________________________
*На  референдумі  за  незалежність  України
проголосувало 92,3 % населення! 


Рецензии