Любов
Часом щасливою буває,
Безкорисна любов чи корислива
Душу в нещасті зігріває.
Всі люди в щасті однакові,
Нещасний кожен по – своєму,
Добрий вчинок, тепле слово -
І настрій запанує в домі.
Сім’я, держава, батьківщина
Живуть і кріпляться любов’ю,
Повагою і відчуттям родини -
Всі тут щасливі і здорові.
Їм кожний з радістю бажає
Не прислужувати, а служити,
Люблять за те, що допомагають,
Або хоч не заважають жити.
30.11. 2012р., Київ
Свидетельство о публикации №113010803519