Марафон
Сто десять годин українську пісню
Світ захоплено дивився,
Й рекорд Гінеса колишній
Пішов, й новий народився*.
Після Італії ми в світі Другі
По музикальності і співам,
Тепер вже Перші, любі друзі,
За часом в мові солов’їній.
В пісні душа закарбована,
Розум, совість, гідність народу,
Генофонд, воля не зламана,
Мужність в борні за свободу.
29.11.2012р., Київ
_________________________________________________________
* На протязі 29.03 – 2.04. 2012р. Першим національним каналом телебачення
проведено марафон української пісні на побиття італійського рекорду Гінеса
(103 год.9хв. 26сек.). Українська пісня звучала 110 год. В забезпеченні рекорду
взяли участь 2012людей, з них 1817 співаків, 375 гуртів, виконано майже
3000 пісень під керівництвом Михайла Поплавського.
Свидетельство о публикации №113010803427