небо

я сьогодні сховався в коморі
і лЕжав в іржавій ванні.
чув чиїсь кроки у коридорі
і писав в телефон про кохання.

я чекав, наче ціле життя,
жодний дурман не робив ближче тебе.
кохав неможливо, до забуття,
але зрозумів, що не маю потреби..

ти небо.


Рецензии