З Рiздвом Христовим!

Хай келихи дзвенять, як дзвони!
Хороші люди в хату йдуть!
Хай від Господньої любові
Серця і душі зацвітуть!

Хай колядують в домі діти -
Дарують ласку і тепло.
Хай свято буде самим світлим!
Щоб з ним і щастя в дім ввійшло!

Щоб сім*ї всі були здорові.
З добром вітання шлю свої!
З Різдвом святим усіх Христовим!
Й Вкраїні - матінці землі!


Рецензии