А час минае...

Я мріяла тобі весь світ подарувати…
Але любов мою ти не зберіг…ти не сумів!
Ти той, кого хотіла серцем зігрівати…
Тепер не вернеш…сталось так, як ти хотів!

Відчуй, як тяжко жити на землі…без мене…
В сліпий надіі біль в душі палкій ховати...
Та назавжди, не хочу бути мрією для тебе,
Тоді навіщо мені спогади сумні, як грати…

І я пішла, залишив світ і теплоту долонів…
Та довга ця зима, до наших вуст торкнулась.
Я досі у коханні ніжному твоєму, як в полоні…
Ти вже забув мене…і я…не обернулась…


Рецензии