Аб вершах - О стихах

Не дадзена ўсім таленту
сваю эпоху славіць,
Зато шмат вельмі крытыкаў,
чужыя думкі правіць.

Паэтам звацца - гонар,
пашчасціцца не кожны...
А іншым словы ў рыфмы
сплятаць няўжо ня можна?

Калі з душы ірвецца
слова ў прастору,
Няхай ляціць, бо гэта
ад шчасьця ці ад гора...

07.01.2013


Рецензии