ЧОМУ?
А душа рветься і гнівить?
Чому палають карі очі
І думка у рядки спішить?
Чом у погоду, чи негоду,
У сонце ясне, дощ сумний,
Долаючи всі перешкоди
Зі злом вступаєш у двобій?
Близькі за тебе вболівають,
Бо перемога тут сумнівна,
Переконують, попереджають -
Тепер панує скрізь свавілля.
Сам не знаю як й чому
Правду бачу і зло чую,
І на алтар усе кладу,
Іншого – не розумію.
16. 11. 2012р,, Київ
Свидетельство о публикации №113010704505