Дзеркало

Ось воно дзеркало,
В нім відображення,-
Думка задзенькала,
Склалося враження,

Що я із планети
В лісах і полях,
Де в небі комети
Летять по зірках,

Уява горіхом
Кололась навпіл,-
Куди йти, хоть тріхи,
Зробити заділ,-

Чи стать землеробом,-
Хліби засівать,
Чи сів в зорельота,-
Світи відкривать...

В люстерко, як в казці,
Ставлю питання,
Чекаю підказки,
А звідти,- мовчання.


Рецензии