Всесв т любов

Серед безмежного простору,
Зірки зустрілися в любові.
Тепер, пала вона в серцях,
В  їх добрих, ніжних відчуттях.
Весь світ омріяний весною,
У всесвіті лише їх, двоє.

Нехай, вогонь в душі пала,
Завжди у ній живе весна,
І всесвіт щастя і любові,
Зірками, падає в долоні.
Свій всесвіт, щиро бережіть,
А ще,
Любіть, любіть, любіть.

 лютий 2007 року.


Рецензии