Селхане-кхоане

Хьа дега чу дийнлушдар дохаргда цкъаь,
Кога кlалара лаьтта дода аьнна хетаргдолаш.
Селханен-кхоанен дом ловзабаь,
Форда бухе уллаш доа кема дага хургдолаш.

Хьа дуне, тамашнеца ловзаш хиннад,
Саг кlаьддвийя, дlоагlаш бе дохка.
Вахар хьа, ма къаьна сахьат хиннад,
Къонал са селлара сихлийя ма йохка.

Керта чу тахан а кхехк са уйлаш,
Эзар зlил яха цу чу, кер хиле гlотта.
Бlаргаша хаттар ду, кизга чура таташ,
Лазбоаккхаш корта, валар a тlагlорта.

Хьа дега чу дийнлушдар дохаргда цкъаь,
Кога кlалара лаьтта дода аьнна хетаргдолаш.
Селханен-кхоанен дом ловзабаь,
Форда бухе уллаш доа кема дага хургдолаш.

Гlермане, 05. Нажгамсхой бетта 2013 шу


Рецензии