Дзеркальна соцiофобiя

Не тримай в собі відчаю, друже,
Не терпи своє відзеркалення, бий дзеркала!
Кривизною бо їх спотворені люди.
Норма ницість,
      і гній замість слини.
Їх сліди на дорогах,
     на сходах,
     на виделках в їдальнях.
Їх відбитки на серці,
їхній сморід в туалетах і міськвиконкомах.
Їх потворні ікла
     блендамед рекламують.
а пазурі точать ножиці манікюрні.
У модних брендах затягнуті дупи
Виділяють гази трупні.
Люди, ви - люди?
Чи мої зіниці викривлені
Й бачать світ по-павучому?
Чи моє це безумство,
Чи й справді весь світ спотворений?


Рецензии