Oh, my love...
I wasn't wait...i cant say for you no...
What is the power burning in me,
Soul like flower, would like you see?...
Oh, my love, how you came to my home,
Became my dream, i lost my mind, havent you seen?
Where is truth, show me, my God,
How it to use in my usual life..............
Свидетельство о публикации №113010504845