Вождi

На  вершини  всі  ми  линем,
Сонце  променем  в  очах,
Льотом  сталінським  орлиним
Вождь  показує  нам  шлях.
            Максим  Рильський

З  Росії  Лев  робив  пустелю
У  потоках  крові
Звідки  світом  іудеї
Керувать  готові.*
У  вождя  свята  сімейка,
В  того,  що  Ульянов:
Батьки – калмик та  єврейка,
Він  вже  -   росіянин.
Того,  що  був  злий  як  хорт
Світ  теж  пам’ятає:
«Джуга»  по - осетинські  «чорт»,
«Швілі» - всіх  взуває.
Перший  з  них – Великий  Пес,
Другий – Пес  Кривавий:
Зазомбований,  в  угарі  плебс
Їх  хвалив  і  славив.
Цвіт  російського  народу
Знищили,  втоптали,
Скрізь  кричали  про  свободу
Й  по  тюрмах  саджали.
Тепер  начебто  не  наше
Й  сьогодні,  як  завше,
Знову  вожді  варять  кашу
На  безпам’яті  нашій.
                *
Обпектись  на  молоці,  воді
З  нічого  в  ненащо:
Чужі  фюрери  й  вожді,
Але  й  в  нас – не  кращі!
    7. 11. 2012р., Київ
*Каныгин Ю. Роковой  20 век(Сатанизм  в  истории). «Арий», К., 2011, С. 166(Кредо Льва Троцкого)


Рецензии