Ромашки
Ромашки снігом зацвіли,
Все белым кружевом соткалось,
І ковдра біла все покрила,
Снежинок цвет летит в миры,
Сніжинок цвіт летить в вітри,
На крылья доли опираясь.
Спираючись на ніжні крила,
Глазами ловишь миг цветка,
Очима ловиш їхню мить,
Нектара запахи вдыхаешь
Нектар вдихаєш в чаклуванні,
И по полету лепестка,
До уст підносиш квіти пить
Судьбу, поколдовав, решаешь.
І рвеш пелюстки в сподіванні.
Свидетельство о публикации №113010503433