Три квiтки

Купаються в калюжах горобці,
Серед зими тепло таки буває,
Несу три жовтих квітки у руці,
Кому несу? Вона одна лиш знає.

Сніжинки закружляють угорі,
Накриють поле ковдрою пухкою,
Я принесу букетик той тобі,
Постав у вазу з чистою водою.

Наллєм в бокали білого вина,
Запалим свічі в затишній кімнаті,
Ввірветься ніби з квітами весна
У наш Едем кохання зустрічати.

Відхилить місяць штору на вікні,
Ковзне промінням по загадці ночі,
Відкрию очі.Може це вві сні
Цілую я твої вуста дівочі?

Лише три квітки в вазі на столі,
Про ніч оту могли б все  розказати,
Та срібний місяць й зорі у вікні...
На жаль ніхто не буде в них питати.


Рецензии