З ДНЕМ Народження...

                З Днем Народження!!!!!!!

    Колись в зимові холоди,  опісля новоріччя
Коли чекали  коляди, залізши на припіччя
На світ з’явилося дитя, маленьке таке миле
На радість ти в цей світ прийшла, щаслива  була днина

   Роки летіли мов стріла,гарненькою ти стала
Ти також встріла юнака, всім серцем покохала
Воно й по нині не зна меж, твій  Льошик  тебе цьома
В любові сина сповила , назвали просто. — Тьома.

   Сім’я тебе вже привітала дозволь добавити лише…
Краса твоя , щоб розцвітала, щоб красивішала ти все
І добротою свого серця, своїх ти друзів причащай
Вона сторицею вернеться, про це ти завжди пам’ятай

  Завжди будь сонечком, Ларіса, для тих хто є твоя сім’я
Кохай синочка, чоловіка, дари кохання їм що дня
Дари любов, що так безмежна, глибока, мов той океан
Бо твої хлопці твоя втіха, а ти для них мов  талісман

   Кохай сама, живи в коханні, ти від зорі і до світання
Хай місяць з зорями воркує,  коханий хай тебе чарує
Бажаю щоб збулися мрії і потаємні  всі думки
І  щоб беріг тебе твій ангел, від скрути, втоми і нудьги…

                А.А.Тарасенко   4.01.2013р.


Рецензии
Насолодилася доволі гарною українською мовою... Приємно здивована і вражена!))
Бачите, щоб знайти щось до душі,- багато не треба!🎼🎻
З повагою, Віолетта))

Виолетта Дюма   07.10.2016 20:53     Заявить о нарушении
Я не менш здивований....Ви володієте українською...

Александр Тарасенко 3   08.10.2016 14:15   Заявить о нарушении
Олександр, якими я тільки не говорю!.. Люблю мови!

Виолетта Дюма   08.10.2016 15:43   Заявить о нарушении
ТАК ПАННОЧКА БАГАТЬМА МОВАМИ ВОЛОДІЄ

Александр Тарасенко 3   09.10.2016 07:53   Заявить о нарушении