Вада зверху й ильецца?

Нада значыць на смерць брага ж

В роще сегодня-та холадна? –
Да, вуш. Добьранька.
Зима-та негодная.
В год снегу й ни скока вжа й б. –

А ты кис… лароду бы й? –
Да чо там, Госпади.
Взяв вот ничтожестВав да й вав ва й горлышка вш.
Давсь нам бо сок какой-т
Ат Коз.

Но вот… вдава й
ВадКаксць  на смерць ганяйт? – Ва ТимаФея даш? –
Ну, ий в Даш К. –

Топицца грубка в нас.
А мы забавЛяльЕмся взь. Емся и Нэнза й


Рецензии