Пройшли часи

Пройшли часи,що сповнені любов'ю,
Пройшли часи,нема їм вороття,
І фарби щастя змилися рікою,
Не чути більше співу солов'я...

Так тихо стало раптом на планеті,
Здається,що нікого вже нема,
Так сумно, як в незграбному сюжеті,
Де замість літа настає зима.

Пройшли часи яскраві і бурхливі,
Що не давали спокою мені:
Удень я чула пісні жартівливі,
Вночі була ця радість уві сні...

Тепер усе інакше, світ змінився,
А може це змінилась тільки я,
Десь ангел мій, напевно, забарився,
Без нього вже і доля- не моя.

Пройшли часи і музика остання
Звучить в душі акордом каяття,
Пройшли мої часи,і мрії, сподівання,
І гірко так,- немов пройшло життя.


Рецензии