Зимовий вечiр

Десь за вікном показують кіно.
Зима вже передчула розтавання...
А ми п'ємо міцне терпке вино
За те, щоб теж міцним було кохання.

Вогонь в очах і келих між долонь -
Священнодійство нашого мовчання...
Хай буде добровільним цей полон,
В якому видно диво у звичайнім...


Рецензии