Хмари, хмари...
Чвари, чвари
Дощ несе, піде ось-ось...
Вітер, вітер
З літер, літер
Химеричне виє щось...
Ближче, ближче,
Блище, блище
Блискавки, а далі грім...
Води, води,
Броди, броди
Оточили дощем дім,
Закружляв враз листопад,
Обдира сади, мов липку,
Безлад рушить літа лад,-
Осінь стукає у шибку.
Свидетельство о публикации №113010510340