Шалений св т
Чиї душі вірять у дива.
Й тому, коли ми любим,
В нас під ногами небеса.
Ми маєм крила Купідона,
І силу маєм не земну.
У мить здолаєм всі кордони,
Запалим зірку й не одну.
Для нас кордонів не існує,
Простори неба — це наш дім.
Армагідон нас не хвилює,
І ми покажем це усім.
Шалені люди, світ шалений,
Навколо радість і краса.
Якщо здається нездійсненим,
Лишень повірте у дива.
03.09.12
Свидетельство о публикации №113010408941