Зустрiч

    
Природа взулась в валянки зі снігу,
Із інею зв’язала білий шарф.
Соромив вітер щічки нам з розбігу.
Бажаннями сріблилася душа.

Ти подихом мережив рукавички,
Орнамент ніжних зірочок вивчав.
Я щебетала мов весняна птичка,
Щокою притулившись до плеча.

Думки губились в білім карнавалі.
Ти дотиком розпалював вогонь.
Гарячий щем в засніженій вуалі
Попрямував до серденька мого.

Обійми розтопили всі крижинки,
Слова забрали тіло у полон.
В душі кружляли ніжності сніжинки.
Вагалась я: це дійсність, а чи сон?..

Горіли губи від п’янких цілунків.
Свідомість огорнуло забуття.
Оздоблюючи вії візерунком,
Мороз рум’янив наші почуття.
                03.01.2013р.


Рецензии