Цвiт кохання

Він ще повернеться,Поклич!
Не ріж стосунки по-живому,
Зустрінеш тисячі облич,
Твоя ж душа болить по ньому.

До вас ще вернеться весна
І розцвіте палке кохання,
Не раз злякаєшся сама,
Що та  весна була б остання.

Не обривай з кохання цвіт,
Він так боїться прохолоди,
Любов продовжить ще політ
Серед примхливої погоди.

Ще прилетить,розтопить лід,
Заграє променем надії,
Залишить неповторний слід
І загадкові,дивні мрії.


Рецензии