вже пiзно щось мiняти

покохати тебе -
найбільший ризик у моєму житті
звучить як "прохання померти"
простіше всього
просто самому до смерті прийти

напевно, більше всього
біль я терплю  від тебе,
твоїх очей карих.
не можу втекти від самої себе,
але все відчайдушно втікаю.
думаю, втеча вирішує все.

але коханню не скажеш
на кого показати пальцем.
коханню не покажеш
кого хочеш покохати,а кого ні.
саме кохання керує не мозком, а серцем
не відірватись від серця мені.

все ж таки,
як би ти не шкодувала,
ти все ж таки це приймаєш
до себе, у душу
якби ж то не покохала
то знайшла би собі покохати.

пізно міняти,
треба приймати
те, що в тебе вже є
а не те, чого немає.


Рецензии