Запродана Божа в ра

Запродана Божа віра
Забута звитяга
Загнали мов звіра
Чекаємо ката
І не сяють уже шаблі
На сонці мов злато
Що ж ви браття Українці
П’яні всі, як б...ді
Чи не має в руках сили
Чи легше спину гнути
Там в Європу, тут в Росію
І кого почути?
А не чують можновладці
Зі сльозами співу
Нащо рабам уста красні
То ж ковтайте слину
Ви зрозумійте лише одне
Що, Ви всі забуті
Вам не треба, то ж прийде
І візьме Вас грубо
Віддайте своїх дочок
Синів поховайте
Не візьмеш ти шаблю в руки
Не візьмеш – прощайте!
Що було вже не вернеться
Не вернуться роки
Ще не вмерла Україна
То ж коліть у боки…

Запродана Божа віра
Забута звитяга
Не встають козаченьки
Не закисла брага…
Єзуїти, уніати
Тепер америкоси
Із чубами найманці
Ваші ж діти босі
Продали тіло молоде
І зітхають – Будьмо!
Мале виросте бліде
Напаримо будь де
Візьмеш кобзу, візьму ліру
В два голоси рвати
Запродана Божа віра
Нема сил і ридати
Ми знищили вже, що могли
Сумно посміхаюсь
Не соколи і не орли
Це Ваш рік, Ви - гади
То ж повзіть на пузі
Народжуйте в муках
В муку слова, онуків
Бо все продали с...ки…
                3.01.2013


Рецензии