Св1тло

Ти був у темній стороні...
Там янголи мовчать ві сні,
Вони не палять ще вогні
В горні...

Ти був у темній стороні...
Душа блукає там у млі,
Шукають в чорнім краплі сліз
Зміст...

Ти був у темній стороні...
Нема там злету в висоті,
Бажання всі пусті в той раз
Враз...

Ти був у темній стороні...
Там жевріє вогонь в пітьмі
Світанку світлого надій,-
Мрій


Рецензии