Р К ЗМ
Крокує впевнено по світу своїм кроком.
Не пророкує він якісь дива.
Та нехай буде всім щасливим роком!
Хай не засмучує ні трішечки він нас,
Не обіцяє те,чого не може.
А й добрими подіями хай тішить нас
Й Господь нехай нам в цьому допоможе!
НЕхай не буде в нас перепетій,
Нехай не буде ні біди,ні горя!
Хай рік не буде ,мов той лиходій...
Але на все це Божа ласка й воля.
Нехай задумане здійсниться в рік змії.
І щоб ні смутку,ані втрат не знали.
Хоч не пророчі ці слова мої,
Та хочу ,щоб в добрі ми процвітали.
02.01.2013
Свидетельство о публикации №113010300280