легкий дотик
Тільки сон пам"ятаю яскравий:
В синім небі хмаринки біленькі пливли,
День був сонячний, ніжно-ласкавий.
Я відчув легкий дотик, тo сон був чи ні?
Що приснилось, вже було зі мною -
І солодкі вуста, і обійми міцні.
А коли? Восени чи весною?
Пригадав я наш сад і похилений тин,
Як чарівно десь скрипка заграла,
Білий цвіт прикрашав дахи старих хатин.
Мою руку в своїй ти тримала.
Свидетельство о публикации №113010301149