Апошняе пытанне. на бел. мове

Хто мы перад табою Госпадзі
Ўпаўшыя ў малебне долу
Зерні легшыя ў боразну
І па крыху растушчыя ўгору
Дай нам моцы ўсе гэта вытрываць
Перадоліць усе перашкоды
І адчуць перад жнівом у восені
Цяплыню тваёй моцнай далоні.

18.12.06.(18:15)


Рецензии