Печаль
Печаль моя повна тобою,
Вона прийшла ,й на шляху моэму розквiтла
Спалахнула до мене яскравою тьмою.
Наче блискавка вередлива,у серцi заводить
Хуртовину без снiгу влiтку,вночi,
Вона мучить....Печаль ...моэ серце тривожить
Вiдчай душить,безмовно в спокiйному снi.
Ти спокiйна й водночас-Ти до мене сердита
Чому на мiй порiг , ти стала,Печаль?!
Ти на смак..гм...наче таэш i стаэш соковита
Ти мiй ворог i друг,"все в одному",нажаль...
Испания!!!
Море страстей и желания
Покажи мне,vip-Испания...
Я по пляжику пройдусь
Летним солнишком уймусь,
По песочке босиком..
По желанию-чай со льдом
1о-ть грамиков текили
Для фантазии и сили..
Закат встечать -ето прелестно
Звезди,небо-все совместно...
Твой любимий,ви вдвоем
Ище чуть-чуть,с ума сойдем..
От етой бурной красоти,
Целуешь в губи меня Ти...
По алее вместе ми шагаем
Как бистро время идет не замечяем..
Барселона у нас еще впереди..
Еще,любимий,в Лериду сверни..
Как буд-то рай,и моя мания
Горячая и волшебная Испания!!!
Твiй коханий чоловiк!
Часто думки у нас сходяться
Що наступним,кращий буде рiк,
Поруч з тобою завжди знаходиться
Твiй эдиний,коханий,чоловiк!
I тiльки прокинеться свiтанок
Й сьогоднi,завтра i навiк,
Першим шепне-Добрий ранок
Твiй коханий чоловiк!
I в радостi ,i в горi,поруч з тобою
Приглядаэ,щоб нiхто не врiк,
Для тебе э камяною стiною
Твiй могутнiй,коханий чоловiк!
Перешкоди й тривоги пройдуть стороною
В майбутньому i вашим дiтям спiватимуть "многая лiт!"
Та хай завжди буде поруч з тобою
Твiй законний i коханий чоловiк!!!
Свидетельство о публикации №113010206930