Зовс м не важливо де ти...
Люблю тебе дуже, не покину.
Ритм кохання в серце моє шле
Згусток щастя на одну людину.
Як люблю, забув ти вже давно.
Я кохала і кохати буду.
Я сумую і те що в нас було
Ніколи і нізащо не забуду...
Я посмішку твою завжди чекаю.
Рахую дні, коли побачу знову.
Як я люблю - ніхто про це не знає...
І не дізнається уже ніколи.
Настане день, коли ми разом будем.
Я буду гріти твої ніжні руки.
І я чекатиму, і завжди буду.
Не забувай мене ні на секунду...
Я твої очі скрізь давно шукаю.
Як я втомилась - ти вже, певно, знаєш...
Мої слова ти не забудеш, вірно?
" Я буду твоя, я буду твоя вічно..."
Свидетельство о публикации №112123100911
Татьяна Бошкова Чеглатонева 31.12.2012 05:18 Заявить о нарушении