***
Шурхіт осіннього листя
Не зіграно мною багато ролей
І образ новий у шафі провисить
Я плутаюсь в східцях
І падаю у обійми дощу
Мені не треба провидців,
Щоб знати,чого я насправді хочу
Тріскотіння лампочки над головою
Смак холодної кави на губах
Все.Кінець.Я буду новою
Відступить у морок мій страх
Крізь листя сонячний зайчик.
Я стрибаю,але мені його не дістати
Я підхожу до відчиненого вікна.
Але воно замкнене - грати.
Свидетельство о публикации №112123000394