вiчностi буття
духмяно пахне полином та м'ятою,
і ніжністю забутої туги,
яка воскресла знову нерозп'ятою.
спливають в пам'яті миттєвості життя,
з народження до смерті відображені.
поезія - це вічності буття,
щасливі дні і долею ображені.
Свидетельство о публикации №112123003374