Ти

Ти гомін тихій мій глибокий
На порцелянових очах,
Ти голос ніжний та самотній
У моєму житті, моїх речах.

Навколо птахонька на крилах
Щебече в голос, у вікна
Я бачу нас у двох з тобою,
Тебе коханий, біль моя.

І взимку будемо ми разом,
А по весні ти знов підеш,
Яскраві у зірок прикраси,
Але серця не здоженеш.

29.12.12


Рецензии