Найкращi грабарi - профФЕсiонали!!!
між безголових душ і вух;
а вже ж папуг розвелося...
й мало "іспуг", й підтерлося...
...це золотая лихоманка,
коли лиш золотом і пахне;
та безголоса гра-мовчанка...
ще й погребальний салют жахне...
— ж-Жах!!! й доїдять усю країну...
— а на могилці сяять квітам!
— й лягти плиті на пам’ять дітям!!
— "ЛЮБІТЕ НЕНЬКУ УКРАЇНУ!!!"
[могут показаться неуместными слова: грабар, гробар (это могильщик!); папуга (нет, попугай!); ненька (это ваще не мама...]
Свидетельство о публикации №112122807835