Так. Ты тут што сваВолыш!?

- Ну, ек, Сватко, Базэй
Вжэ на Волынь, мо, крохы
Пыхнэтьця в ГинТырНет. -

То на! Дывы! Я оччынь
Тут Дид Зюзяк узь еКСь.
Ах, ЗолушьКИ СЬ мае в! ПудСнезьНик в нояпре ль
Уф скасКах фас кохне?

Ув нас на ЫлыхТроне З,
На Зайцы то ес, всэ.
На скору нытку фштопПым, што й ТигГыр ны взурвэ й.

Вотт... на топе пынькэй вш.
Рас ты за фсих хыхТрий.

Да, й пойСыйЛинКа в дид
Ныц прамо бы й в линьТийк.


Рецензии