Подаруночок
Подарунок вдало
Купували у корейцiв
Поiздiв чимало.
Поiзди тi називають
Гучно «хундаями»
Ну, а зараз, люди добрi,
Криють iх х… .
Горять клятi, на дорозi,
Наче сухi дрова
Пiд*iзджають тихо, тихо
Мнуть живе й здорове.
Пicля iхнiх променадiв
Рiдна залiзниця
Ледь працюе та клигае,
Як крыва ослиця.
Свидетельство о публикации №112122805551