по-iншому
то важко стати однією з них.
вбачати Дух в бетонних їх спорудах
та жерти третьосортний ГМОшний жмих.
не можу зрозуміти їх прагнень та надій,
до кращого життя їх шлях крізь патронташ.
зажертих цих дітей без мізку, статі й мрій,
що пісні Лани й Гаги знають, як отченаш.
шлаковане ТіВі й осяйний Холівуд,
політикі круті й політики-бандити,
у клубних туалетах розлитий сече-бруд,
і прагнення для глему до скелетності поститись.
сміття за містом і в підїздах
сміття в екрані, моніторі, на стіні.
о, милий люд, нещасний і капризний,
не розумію вас. це біль в моїй вині.
а те, що крає душу, для вас - пусті слова.
це гострота життя, омріяна в контрастах.
та кардинально іншим набита голова,
інгідієнти інші складають моє щастя.
Свидетельство о публикации №112122805241