Зачарований ранок
Небокрай ще горить.
Зачекай тiльки мить,
Зачарований ранок.
Прохолодні й росисті
Трави й квіти тендітні.
Запишались привітні
Вишні в білім намисті.
Терпкий їх аромат
Вже привабив джмелів.
Білий цвіт облетів
І прикрасив наш сад.
Свидетельство о публикации №112122709300