А ти поплач
Сотворені Творцем як ріки в глибині,
Щоб проливатись із душі на зовні
Яскравим досвідом про сутність у житті.
Усе вода, усе колись минеться,
Розтане все, як сніг по тій зимі -
Посунеться, задріботить, поллється
Залишиться лиш серце у вогні
Життя…
Свидетельство о публикации №112122605313