Хрещеницi вiд хрещеноi

Дорога моя хрестнице, Людо!
З Днем народження, доню, тебе!
Хай в житті тобі солодко буде,
Душу твОю хай Бог береже!

Тож бажаю везіння і вдачі.
Долі доброї, щастя й тепла!
Поруч буде нехай Божа матір -
Де б не їхала, де би не йшла!

З Днем народження! Віри й любові!
Молодіти, радіти й цвісти!
Хай тобі усміхаються зорі,
Будь ласкава і ніжна завжди!

Хай добро устеляє доріжки,
Де ходитимеш. Мир і спокій
Хай у серці живуть, і усмішки...
Свят у будні, у час нелегкий!


Рецензии